vineri, 6 iulie 2012

Fascinata de Azzaro Twin!

           La inceput a fost sticluta. Deosebita, atipica, alba, de o simplitate frapanta. Apoi a fost parfumul. Am descoperit acel parfum pe care il doream cu ardoare si pe care nu reuseam sa il identific printre sutele de miresme comerciale, florale, excesiv de dulci, de frivole si care miroseau dupa cateva ore la fel. 

          Azzaro Twin seduce prin imbinarea de note intense, vibrante, de piersica, de coacaze negre, cu note florale de iris si trandafir, temperate doar de notele de baza de mosc, lemn de trandafir si lemn de migdal.  
         Ceea ce rezulta este un miros persistent care nu cade nici in extrema parfumurilor fructate, nici in a celor orientale, ci se gaseste undeva la mijloc, intr-un echilibru perfect si senzual. 

          Parfumul persista intreaga zi si se reinventeaza pe parcursul zilei, ceea ce ma face sa il gasesc cu atat mai fascinant. A fost prima mea intalnire cu parfumurile Azzaro, pana in prezent nu am avut nici macar curiozitatea sa le incerc intr-o parfumerie. Iar acum nu ma mai despart de Azzaro Twin si nu as fi surprinsa ca la sfarsitul verii, sa il declar parfumul acestui sezon pentru mine!

       Twin Woman are si un "frate geaman", pentru barbati iar impreuna, se pare, simbolizeaza jocul seductiei, armonia, complementaritatea.

Eu va recomand acest parfum, in varianta sa pentru femei si cu prima ocazie, promit sa incerc si sa dau un verdict si in cazul lui Azzaro Twin Men. Pana atunci, nota 10 pentru Azzaro Twin Woman, care ma va insoti in fiecare seara de vara!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu