vineri, 25 mai 2012

O crema de maini cu miros de sarbatori!

Yves Rocher Fruit de Noel Fruit Merveilleux a devenit de putin timp crema mea de maini preferata. Este o editie limitata pe care am primit-o acum cateva luni impreuna cu revista Marie Claire. Eram tentata sa incerc o noua crema de maini, insa din obisnuinta, cumparam mereu creme din gama Elmiplant, pentru ca nu aveam ce sa le reprosez. Din fericire, am descoperit crema de la Yves Rocher, care nu m-a dezamagit.



Fruit Merveilleux are o textura usoara, este potrivita pentru vara, insa mirosul este specific Craciunului. Crema miroase puternic, dulce, a prajitura cu portocala, dar delicios. Contine uleiuri esentiale de portocala, bergamota, grapefruit si rapita.

Se absoarbe suficient de repede in piele si nu lasa mainile lipicioase, asa ca o puteti purta si ziua in geanta pentru a o folosi oricand. Dupa aplicare, pielea ramane fina si se simte hidratata.

Tubul este practic, cu niste accente aurii, de sarbatoare. Are 75 ml si se consuma destul de greu. Se recomanda utilizarea ei in 6 luni de la deschidere. 

Mie imi place mult si o recomand!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu