marți, 23 august 2011

O portie de antioxidanti, va rog!

Aceasta este o postare programata. Voi raspunde comentariilor voastre incepand cu 27 august, cand ma intorc :D. Pana atunci...holidaaaay!


      Niciodata nu poti oferi pielii tale prea multi antioxidanti!

      Antioxidantii nu numai ca previn imbatranirea prematura a pielii si o protejeaza de efectele distructive ale radicalilor liberi, dar reduc si incidenta unor boli precum cancerul, Alzheimer sau bolile de inima.

     Desi exista suplimente alimentare care va asigura necesarul zilnic de antioxidanti, sursa ideala o reprezinta fructele si legumele, pe care le puteti servi fara rezerve.


    Fructe bogate in antioxidanti sunt nucile, afinele, strugurii rosii, zmeura, coacazele, kiwi, portocalele, grapefruit rosu, ciresele, capsunele, nectarinele, prunele, piersicile, mango
    Oferta este atat de diversificata incat cu siguranta veti gasi ceva pe gustul vostru dintre atatea fructe!

    Rosiile, spanacul, broccoli, morcovii sunt legume care abunda in antioxidanti si pe care le puteti integra in alimentatia zilnica pentru a avea o dieta echilibrata.

    Polifenolul din ceaiul verde reprezinta o sursa importanta de antioxidanti. Ceaiul verde poate fi o alternativa delicioasa si sanatoasa la bauturile carbogazoase din comert, atat de nocive pentru organism. Despre diversele utilizari ale ceaiului verde puteti citi si AICI.

   Asadar, rasfatati-va vara aceasta cu fructe si legume colorate, delicioase si sanatoase si pastrati-va in acelasi timp frumusetea si tineretea!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu